Sarai-Aser Photo & Design

Cynthia Ortega-Martijn

Cynthia is de eigenaresse van BeComU en heeft reeds een lange staat van dienst in een zeer breed scala aan functies en netwerken.

Haar oorspronkelijke specialisatie is Human Resource Management. Daarnaast is zij projectleider, interimmanager en ondernemer. In haar werk is haar grote gevoel voor rechtvaardigheid en haar maatschappelijke betrokkenheid altijd terug te herkennen. Op correcte en professionele wijze gaat ze te werk en krijgt ze gedaan wat van haar gevraagd wordt en meer!

Als ambtenaar en als Tweede Kamerlid heeft zij meerdere wet- en regelgeving gemaakt en/of behandeld. Een onmisbare expertise die goed van pas komt binnen BeComU. Met een bijzonder oog en hart voor de caribische eilanden waar zij opgroeide en die zij goed kent.

Het onderwijs, sociale zaken en werkgelegenheid, welzijn, diversiteitbeleid en de zorg hebben haar bijzondere aandacht.

BeComU betekent letterlijk: Become You! Word jezelf!

BeComU betekent letterlijk: Become You! Word jezelf! Het is een oproep aan individuen, organisaties en instituties om maximaal in te zetten op hun unieke talenten versus sleutelvaardigheden om grensverleggende successen te behalen.

Be U staat voor:

Wees Jezelf en Uniek. 

Com vormt de schakel om uniek te zijn. Het staat voor ‘being committed’ of ‘gecommitteerd zijn’ aan jezelf in een voortdurende communicatie met jouw omgeving.